Χρώμα- Balayage-Ompre-Bronde

hairColourΧΆΛΚΙΝΑ, ΞΑΝΘΆ, ΜΑΎΡΑ, ΚΑΣΤΑΝΆ…. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΌΔΑ!!
Ελάτε να σας προτείνουμε το χρώμα που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά.

Πειραματιστείτε! Ανανεωθείτε!

Φτιάξτε το δικό σας look και κλέψτε την παράσταση!

Συμβουλευτείτε τη δική μας γνώμη για το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!

Το χρώμα στα μαλλιά  μπορεί να μας δώσει την αλλαγή που χρειαζόμαστε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε κούρεμα, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο και να το αναδείξει.

Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας.

Γι’ αυτό πρέπει να είναι προσεγμένο. Το χρώμα πρέπει να αναδεικνύει το κούρεμα και να εναρμονίζεται με το χτένισμα.

Παράλληλα, το χρώμα θα πρέπει να είναι λαμπερό για να φωτίζει το πρόσωπο, αλλά και ομοιόμορφο, να έχει γίνει δηλαδή πλήρης κάλυψη των λευκών, εφόσον υπάρχουν, και να μην υπάρχουν διαφορές στον τόνο εξαιτίας κάποιας αλλαγής χρώματος.

Τέλος, πρέπει να προσέξετε αν το χρώμα θα είναι θερμό, ψυχρό ή ουδέτερο, ώστε να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, ή ακόμα και με το χρώμα των ματιών σας ή το στυλ και το ντύσιμό σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Το  Balayage είναι μια αρκετά παλιά τεχνική και ξεκίνησε από την δεκαετία του ’70. Στην ουσία είναι μια πιο εξειδικευμένη και εναλλακτική τεχνική για ανταύγειες, η οποία ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών στις άκρες, ενώ διατηρεί τον τόνο στις ρίζες πιο φυσικό. Το πιο βαθύ χρώμα στη ρίζα υπογραμμίζει το πρόσωπο και μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με διαφορετικά χρώματα στα μήκη.

Ενδείκνυται τόσο για καστανά μαλλιά, όταν θέλετε απλά να προσθέσετε κάποιους caramel τόνους, όσο και για τα ξανθά μαλλιά, όταν θέλετε ένα ανοιχτό ξανθό ή για τις πιο τολμηρές κόκκινο.

-Διαλέξτε ξανθό πιο σαντρέ ή μπεζ όταν έχετε σκούρα καστανά ή ανοιχτά γαλανά μάτια και πιο ζεστά χρυσά όταν έχετε μελί ή πράσινα μάτια.

-Διαλέξτε κόκκινο σε συνδυασμό με ιριζέ ή δαμασκηνί αν έχετε άσπρη επιδερμίδα ή χάλκινο αν είναι ελαφρώς ροζέ.

Το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη αλλαγή είναι η επαγγελματική πρόταση του colourist αφού χρειάζεται ειδικές γνώσεις και εμπειρία για ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.  Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κάνοντας οποιαδήποτε τεχνική χρώματος στα μαλλιά σας είναι η μετέπειτα ενυδάτωση και θρέψη για να μπορούν τα μαλλιά να ακτινοβολούν σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο.

Η ανανέωσή του μπορεί να γίνεται κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες, κάτι που το καθιστά άκρως οικονομικό!

9-caramel-balayage-for-dark-brown-hair

To ompre (που σημαίνει σκιά στα γαλλικά) είναι το νέο hair trend που λατρεύουν οι celebrities σε όλον τον πλανήτη. Το ombre είναι ένα είδος ανταύγειας το οποίο γίνεται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό εφέ. Βασικά είναι ακριβώς σαν να έχουμε ξεμείνει σε ένα τροπικό νησί για τρεις μήνες και να έχει κάψει ο ήλιο τα μαλλιά μας.

Το ombre έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς που θέλουν να έχουν όλον το χρόνο a touch of summer στη ζωή τους.

Γι’αυτό μην απορήσετε πλέον για την άβαφη ρίζα στα μαλλιά κάποιας star, γιατί μπορεί να πρόκειται για… “deconstruction” ή αλλιώς “ombre hair”

Έτσι, λέγεται η τεχνική βαφής των μαλλιών, με την οποία πετυχαίνεται μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά.

Η τεχνική του ombre μπορεί να δείχνει απλή, αλλά ουσιαστικά είναι αρκετά περίπλοκη αφού απαιτεί τη δεξιοτεχνία του επαγγελματία hair colorist. Τα ανοίγματα πρέπει να δείχνουν φυσικά με τη διαφορά ενός ή δύο τόνων πιο ανοιχτών από τη ρίζα.Και μετά με εφαρμογή colour touch επιλέγουμε την απόχρωση!

9d927f51da0c220df60df91f118846f7

Το Bronde είναι αναμφίβολα το πιο hot look για το καλοκαίρι και μπορεί να χαρίσει σε κάθε γυναίκα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ξανθού και καστανού τόνου που ταιριάζει άψογα στις γυναίκες με σκούρες βάσεις που θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του ξανθού. Ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα που μόνο ο κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει

2