MALIBU-C

18056266_818921981588830_1101518978960074352_o.jpg H Malibu C προσφέρει λύσεις για την ευεξία των μαλλιών, του τριχωτού της                    κεφαλής και του δέρματος, με κρυστάλλους βιταμίνης C. 100% VEGAN.                                                                    MalibuC_Logo_horisontal.png

Η Malibu C Wellness Inc. είναι μια ιδιωτική εταιρεία παραγωγής γνωστή ως η πρωτοπόρος στις λύσεις ευεξίας των μαλλιών, του τριχωτού της κεφαλής και του δέρματος στον χώρο της βιομηχανίας της επαγγελματικής ομορφιάς. Στην έδρα της Malibu C, η εταιρεία συχνά αναγνωρίζεται για την φιλοσοφία ευεξίας, που περνά σχεδόν σε κάθε πτυχή του οργανισμού της.

Η Malibu C είναι η μάρκα που έχει ως γνώμονα την επίλυση προβλημάτων βασισμένη στην επιστήμη και όχι σε τεχνικές Marketing και από το 1985 η αποστολή της έχει δοκιμαστεί και επαληθευτεί στην επίλυση προβλημάτων για κάθε άνθρωπο χρησιμοποιώντας πατενταρισμένες τεχνολογίες εμπνευσμένες από τη φύση.

Η συλλογή ομορφιάς της Malibu C Wellness περιλαμβάνει λύσεις για τα μαλλιά και το δέρμα που εξυπηρετούν ως όραμα την απλότητα, εξακολουθώντας να διατηρεί την κομψότητα και την αίσθηση πολυτέλειας που αντιπροσωπεύει το πραγματικό της γόητρο στην αγορά του κομμωτηρίου και στα SPA.

Ο πυρήνας της συλλογής ομορφιάς της Malibu C είναι μια επιλογή από εξατομικευμένες θεραπείες ευεξίας των μαλλιών και του δέρματος.

Αυτά τα ενυπόγραφα φακελάκια εμπεριέχουν συστατικά επαναστατικής τεχνολογίας που κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με άμεσα ενεργοποιημένους κρυστάλλους συμπλέγματος βιταμινών, αποτελούμενους από την πιο αγνή και [πιο ισχυρή μορφή της βιταμίνης C για βέλτιστα αποτελέσματα.

Εδώ και πάνω από 35 χρόνια ο Tom και η Deb Porter στάθηκαν πρωτοπόροι στην δημιουργία ειδικής φόρμουλας για προϊόντα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που συνέβαλλε δραματικά στην αφαίρεση των καταλοίπων του νερού, των περιβαλλοντικών ρύπων και των ανεπιθύμητων χημικών στοιχείων της παραδοσιακής κοσμετολογίας.

Γεννημένα σαν μια συμμαχία ανάμεσα στην ομορφιά, την υγεία κ την φύση, τα προϊόντα της Malibu c είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν σε βάθος, να ενδυναμώνουν κ να αναδομούν τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα.

Νεωτεριστές της Malibu C, βλέπουν την ομορφιά κ την υγεία σαν ένα. Κάθε μέλος της ομάδας κρατάει ακλόνητη αυτήν την πεποίθηση και την χρησιμοποιεί ως κατευθυντήρια αρχή για την προσέγγιση κάθε έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων.

MALIBU MAKEOVER MAGIC

ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ!

  • Απαλά, αλλά αποτελεσματικά, αφαιρεί τα καταστροφικά μέταλλα του σκληρού νερού
  • Αφαιρεί άμεσα τον αποχρωματισμό συμπεριλαμβανομένων των μπρούτζινων, σταχτιών και λασπωμένων αποχρώσεων
  • Προετοιμάζει τα μαλλιά για επιτυχημένες τεχνικές εργασίες με εξαιρετικά αποτελέσματα
  • Σταματάει την οξείδωση των καταστροφικών χημικών του κομμωτηρίου, συμπεριλαμβανομένου του οξυζενέ.
  • Προσφέρει ενυδάτωση και προσδίδει δύναμη στην εσωτερική δομή της τρίχας
  • Επαναφέρει τα βαμμένα, ταλαιπωρημένα ή αφυδατωμένα μαλλιά σε μια δραματικά υγιέστερη κατάσταση
  • Απελευθερώνει την ελεύθερη ροή που μπλοκάρει τα λεπτά και άτονα μαλλιά προσφέροντας όγκο, κίνηση και λάμψη
  • Αμέσως καταπραΰνει το ξηρό, ερεθισμένο δέρμα της κεφαλής απο την πρώτη υπηρεσία
  • Δεν περιέχει γλουτένη, πάραμπενς και θειικά άλατα
  • 100% VEGAN, δεν δοκιμάζεται σε ζώα και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ